Wetsvoorstel Inburgering aangenomen 12-09-2012

                     

                      

Vanaf volgend jaar moeten immigranten met een verblijfsvergunning hun verplichte inburgering zelf regelen en betalen. Zij kunnen voor hun cursus en examen een zachte lening afsluiten als zij een laag inkomen hebben. Die lening hoeven zij alleen terug te betalen als zij voldoende verdienen. De Eerste Kamer heeft het wetsvoorstel aangenomen met deze nieuwe regels voor de verplichte inburgering van immigranten. Een belangrijke wijziging is dat het praktijkexamen en de verschillende profielen voor inburgering plaats maken voor één centraal examen. Wie zijn verplichte inburgering examen – verwijtbaar – niet binnen drie jaar haalt, kan zijn tijdelijke verblijfsvergunning kwijtraken. Als dat niet kan (bijvoorbeeld bij erkende asielzoekers), staat er een boete op het niet tijdig halen van het examen. De overheid ziet toe op voldoende aanbod van gekwalificeerde cursussen. Ook vreemdelingen uit de Europese Unie en Turkije kunnen een lening op sociale voorwaarden krijgen als zij vrijwillig willen inburgeren. Voor de eerste begeleiding van toegelaten asielzoekers krijgen gemeenten 1.000 euro per persoon. Minister Leers (Immigratie, Integratie en Asiel) heeft hier ruim 5 miljoen euro per jaar voor uitgetrokken. Gemeenten blijven verantwoordelijk voor de inburgering van immigranten die al voor 1 januari a.s. met hun inburgering zijn begonnen. Daar krijgen de gemeenten ook in 2013 nog geld voor. Meer informatie over het aangenomen wetsvoorstel staat op de externe link: site van de Eerste Kamer

 

                                 

http://www.allochtonenmeter.nl

Kijk hoeveel allochtonen bij U in de omgeving wonen.

 

Bekendmaking: Nederland Officieel Gekaapt! 
‘’’We worden nog eens keer overgenomen’’ Wat een veel horende uitspraak in de jaren ‘’80. Maar het is geen uitspraak meer maar een feit. Het dikst bevolkte land, moet zich klaar maken voor de Overheid die heeft bedacht dat de Allochtonen de Vergrijzing moeten opvullen, met hun levenskracht. Polen, Turken etc. Ze werken vaak onder het minimumloon. Het is niet normaal, maar niemand mag er niets van zeggen. Wanneer het volk dit doet, spreekt men direct van het bekende woord ´´discriminatie´´Maar voor hoe lang nog deze moderne vorm van slavernij, want de Allochtonen zullen aan de macht komen, en wraak nemen voor hun uitbuiting.  Het is zo ver, Ja, vandaag is het officieel. 
We zijn overgenomen.  Wie door de straten loopt, van een grote stad.  Ziet op elke hoek van een straat een buitenlander lopen. De winkels zijn van buitenlandse eigenaren, zelfs de franchise. 

Men kan overal een grote bek verwachten, daar waar zelfs de NS medewerkers buitenlanders zijn. Respectloos en luid aanwezig zoals het bekende recept. 
Tulbanden en hoofddoeken brengen de straten vol alsof het de normaalste zaak van de wereld is. 
Alle echte Nederlanders zijn gevlucht naar dorpen en steden erbuiten of zelfs geëmigreerd. Degene die te arm zijn en te trots om te blijven. Zie je nog een enkeling als men goed zoekt. Deze zijn arm, dat ze niet eens geld hebben om bij de plaatselijke cafe een cola te kopen, hoe graag ze dit ook zouden willen. Stil en bang voor escalatie staan ze met de laatste centen in de rij van de Aldi. Ze hebben zich erbij neergelegd bij gebrek aan steun. 
In de plaatselijke krant is te lezen hoe een nichtje van Aboutaleb, het plotseling heeft gemaakt in de ict – branche. Ja, U weet wel de ongekozen Partij van de Allochtonen Burgervader want als je Aboutaleb heet, heb je plotseling een goede betrekking in een instantie, terwijl je eigenlijk pas net uit de Sahara komt. Ook de wethouder hamiet karakus, hangt de struisvogel uit, als het komt op de vraag wie de miljarden gaat betalen die de Stichting heeft kwijtgemaakt. Was het opzet van hoger hand of niet? Zelfs internationaal? De Haven? Hoe dan ook het is zo ver, Zie daar. Volk, stap de trein uit, en kijk om uw heen. Het is zo ver, De profiteurs hebben overgenomen waar zo hard in het verleden voor gewerkt is. De gemeente, parken, zwembaden, winkels enz. enz. enz. Onze openbare orde verstoren. Met een grote bek, hebben ze t voor elkaar gekregen ons allen weg te jagen van eigen grond. In eigen land, in eigen stad! 

 

 

http://www.geldersecentrumdemocraten.nl

http://cdgelderland.hyves.n